dijous, 10 de maig del 2018

PRESENTACIÓ CASAL 2018





Encara no coneixes el Casal d’Estiu del Club Egara? Doncs no t’ho perdis més!

Estigues atent perquè tenim de tot:  pistes de pàdel i tennis, camps de hockey, piscina interior climatitzada, piscina exterior, sales per activitats, pavelló poliesportiu...En definitiva, tot el que necessites per la pràctica d’una gran varietat d’esports com: hockey, tennis, pàdel, bàsquet, dansa, patinatge, judo, natació...




Però això no és tot, el nostre Casal t’ofereix la possibilitat de compaginar l’activitat física del matí amb diferents activitats de tarda: tallers, classes d’anglès, excursions i moltes activitats de lleure guiades i dirigides per un gran equip de monitors i monitores amb formació i experiència.Si tens fills i filles d’entre 3 i 15 anys i vols que practiquin esport, facin amics i s’ho passin d’allò més bé en un entorn rodejat de natura i amb unes instal·lacions immillorables, no ho dubtis gens. El nostre Club t’ofereix un Casal de qualitat perquè gaudeixin de les millors vacances!No deixis que t’ho expliquin, vine a gaudir del Club Egara, vine al millor Casal d’Estiu!T’hi esperem!!!

EQUIP DE MONITORS I MONITORES:


El Casal del Club Egara compta amb un gran equip de professionals del sector. Formació i molta experiència per assegurar-te un Casal de qualitat. Tinguis el nivell que tinguis, amb ells aprendràs i milloraràs en l’esport que més t’agradi.  








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada